Återvinn dina blogginlägg och dela med dig av dina första bloggposter! #Bloggkärlek! Upp med din första bloggpost! #DinFörstaBloggPost

Två goda blogg-, twitter-, facebookvänner slog ihop sina kloka huvuden. Det började med att Mikael återvann det första blogginläggetScandinAsian Taste och KariSpisat.se var inte sen att följa exemplet! Och det här med återvinning är alltid en god sak; kanske framförallt när det rör sig om så goda saker som helhetsupplevelsen kring god mat och dryck!

Bilden ovan är från det första blogginlägget på ”Eventkock.se – Bloggen” och det handlade om Sushi vilket är ett återkommande ämne (och fler blogginlägg lär dyka upp i framtiden i jakten på den perfekta Sushin…) men Eventkock.se har ju (minst) ett par bloggar till…

På ”Knivslipning och knivvård” följdes introduktionen med tips av ännu mer ”Allmänna råd om knivvård” och på ”Allt om Kockknivar” följdes välkomstinlägget av nyheten att ”Nya Tamahagane är snart här” (det var ju ett tag sen för Tamahagane har vuxit ordentligt sedan dess!).

Följ gärna med på den här goda bloggidén – återvinn ditt första blogginlägg och länka gärna till Mikael-, Kari- och Eventkock-bloggarna så får vi en bra skjuts på sökmotorerna också! =)

Lämna en kommentar