Om Eventkock.se

blogg_kontaktkontor_thumb

Om företaget:

Företaget Mat & Idé etablerades 1998, under namnet eventkock har vi samlat våra koncept kring mat & dryck och eventkock.se är köksbutiken på internet för dig som älskar upplevelsen av god mat & dryck. Vi har varit online sedan hösten 2005 och har självklart F-skattesedel. Eventkock.se är en Internetbutik som har nöjda kunder på över 700 orter från norr till söder i Sverige, Danmark och Finland. Vi arbetar i dagsläget med ca 35 olika varumärken i köksbutiken. Du hittar dessa under Kategorin ”Våra Varumärken.

OBS! Vi har tillgång till många fler varumärken från våra leverantörers portföljer! Söker du kockknivar och köksredskap utöver vårt sortiment på Eventkock.se är chansen stor att vi kan ordna fram det – Kontakta oss gärna så rätar vi ut alla frågetecken! Live Chat på hemsidan!

Vårt Showroom

Du kan besöka vårt Showroom på Hamngatan 15 b i Linköping. Öppet mån-fre efter överenskommelse; kontakta Kundservice. Vi erbjuder Fria Leveranser inom Linköping direkt hem till din dörr, din arbetsplats eller om du hellre vill hämta din beställning i vårt Showroom.

Att boka en personlig tid i vårt Showroom är kostnadsfritt – vi hjälper dig att hitta vad du söker, du har chans att se och prova olika kockknivar och köksredskap, prata kreativ matlagning och ta en kopp kaffe i lugn och ro. Det är också möjligt att lägga en beställning direkt på plats. Kontakta Kundservice på 013 – 465 56 11 för att boka.

Kontakta eventkock.se:
info@eventkock.se

Kundservice: 013 – 465 56 11
kundservice@eventkock.se

Besöksadress/ Showroom/ Postadress:
Mat & Idé – eventkock.se, Hamngatan 15 b, 582 26 Linköping

Fredrik Goldhahn:
fredrik@eventkock.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: