Laguiole en Aubrac – handgjorda franska stekknivar och gafflar i exklusiva material

Franska Laguiole en Aubrac har en lång tradition av knivtillverkning och i restaurangbranschen är deras vinöppnare och korkskruvar något av Rolls Royce bland vinöppnare. Den första kniven med det berömda biet tillverkades 1829 i den lilla bergsbyn Laguiole i södra Frankrike och sedan dess har deras renommé växt stadigt.

Vi har lagt in bestick från Laguiole i köksbutiken www.eventkock.se. Ett mer exklusivt bestick att duka ditt matbord med är svårt att hitta. Med över 100 manuella moment utförda av en och samma hantverkare blir varje set med gafflar och knivar helt unika. Hantverkarens ”signatur” kan ses i ryggen på dessa fantastiska bestick där varje hantverkare har sitt eget mönster. Det finns en uppsjö av exklusiva material och utföranden att välja mellan – både när det gäller Laguiolebestick och Laguiolevinöppnare.

Samtliga modeller och material går att få tag på. De vi lagt upp i köksbutiken är de vi kan få hem på en dag – om du söker ett speciellt utförande på dina bestick eller vinöppnare från Laguiole en Aubrac är leveranstiden 6-8 veckor. Kontakta Kundservice på 013 – 465 56 11 så berättar vi gärna mer om alla alternativ som finns.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: