Cuisipro och deras funktionella köksredskap kan underlätta din vardag i köket avsevärt

Ska du riva zest från citron i receptet? Är vitlökspressen för opraktisk? Önskade du att du hade ätit mer spenat som liten när du står där med tennisarmbåge och slår din maräng för sjuttioelfte gången? Köksredskapen från Cuisipro hjälper dig i köket!

  

Kanadensiska/ Amerikanska Cuisipro tillverkar sina köksprodukter med fokus på både design och funktion. Deras Accutec Graters är rivjärn och raspar som river, strimlar, hyvlar allt – ost, grönsaker, kryddor, nötter, choklad mm – alltid med sylvassa skär. Hur ofta står det inte att man ska raspa zest från någon citrusfrukt i receptet? Att du ska hyvla Parmesan som avslutning på pastan? Att den färska ingefäran helst ska vara riven?

En annan kul produkt är Cuisipros Turbovisp som med sin sinnrika design slår in maximalt med luft vilket gör att grädde, maräng mm vispas fluffig på nolltid. Eller deras silikonbelagda vispar som också finns i en flexibel verision så att du kommer åt även i kanterna på kastrullen. Cuisipro köksredskap passar såväl avancerade hemmakockar som matlagningsproffs – precis som det bör vara när det kommer till att välja de bästa köksredskapen för ditt kök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: